Indické kuřecí kostky

50 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
260 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
14 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na hluboké pánvi rozehřejeme arašídový olej a osmažíme cibuli nakrájenou nadrobno dozlatova. Mezitím si do mísy nakrájíme rajčata, přidáme česnekovou a zázvorovou pastu, chilli papričku, skořici, garam masalu, pepř, sůl a kardamom. Všechno promícháme,přidáme na pánev a restujeme za stálého míchání 5 minut.
  • 2
    Kuřecí prsa nakrájíme na kostky, přihodíme ke směsi a restujeme 6 minut, pravidelně promícháváme. Nakonec přilijeme jogurt, zamícháme a necháme na mírném ohni 10 minut dusit. Hotové maso pokapeme limetkovou šťávou, ozdobíme posekaným koriandrem a ihned podáváme, nejlépe s pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.