Italská pečeně

140 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
541 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
29 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Naklepeme očištěné maso, osolíme, okořeníme a v horkém sádle prudce opečeme ze všech stran.
  • 2
    Přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu, cibuli a koření a vše osmahneme, vložíme do trouby a za občasného podlévání horkou vodou upečeme do měkka.
  • 3
    Měkké maso vyndáme, šťávu zaprášíme moukou, osmažíme, podlijeme znovu troškou vody, přidáme červené víno, sójovou omáčku, rajský protlak a citrónovou šťávu.
  • 4
    Povaříme a hotovou šťávu přecedíme na maso.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.