Italská saltimbocca
35 min.
Ingredience
- 450gramůKrůtí prsa
- 100gramůŠunka parmská
- 8kusůŠalvěj čerstvá
- 1lžíceOlej olivový
- 1kusCibule
- 2decilitryVíno bílé
- 2decilitryVývar drůbeží
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
316 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
11 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Krůtí plátky dáme mezi pergamenový papír a naklepeme je. Každý plátek přeřízneme napůl. Plátky šunky upravíme tak, aby každý pokrýval každou porci masa. Navrch dáme šalvějový lístek. Maso srolujeme a propíchneme párátkem.
- 2Rozehřejeme v pánvi olej a osmahneme na něm pokrájenou cibuli. Vložíme krůtí rolky a za občasného obracení je osmahneme 5 minut. Přilijeme do pánve bílé víno a kuřecí vývar a dusíme 15 minut. Okamžitě podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.