Italské biscotti-vánoční sušenky

55 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
365 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
7 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
3 g
Cukr
39 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme mouku, kypřící prášek, koření a cukr, přidáme vejce, nastrouhanou pomerančovou kůru a zpracujeme těsto. Nakonec přidáme ovoce, oloupané pistácie a mandle.
  • 2
    Pružné těsto rozdělíme na čtvrtiny a z každé vyválíme váleček asi 30 cm dlouhý. Rozložíme na plech s pečícím papírem, dál od sebe.
  • 3
    Pečeme až těsto zpevní ale stále je bledé, necháme vychladnout.
  • 4
    Z válečků krájíme centimetr silné plátky, které rozložíme na plech s pečícím papírem a ještě dalších 15 minut pečeme.
  • 5
    Necháme vychladnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.