Italské těstoviny Casarecce s pastou z avokáda

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
562 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
30 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce nalijeme vodu, osolíme a v ní uvaříme těstoviny (Cassarecie) podle návodu na sáčku. Papriky zelenou, žlutou a červenou nakrájíme na tenké kolečka. Cherry rajčata rozpůlíme, parmezán jemně nastrouháme.
  • 2
    Ve velké pánvi na rozehřátém oleji orestujeme všechny papriky doměkka. Zalijeme je smetanou a na mírném ohni za občasného míchání pomalu povaříme tak dlouho, aby smetana zhoustla. Potom přidáme pastu z avokáda (guacamole) a dobře promícháme. Přimícháme uvařené nudle, vše dobře promícháme, vmícháme cherry rajčata, dobře je zahřejeme s ostatními surovinami. Nakonec vše posypeme nastrouhaným sýrem, podle vlastní chutě dochutíme solí.
  • 3
    Hotové jídlo rozdělíme na talíře a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.