Italské těstoviny Casarecce s pastou z avokáda
40 min.
Ingredience
- 140gramůTěstoviny Casarecce
- 3litryVoda pitná
- 50gramůRajčata
- 1decilitrSmetana 33% (šlehačka)
- 20gramůSýr Parmezán
- 1lžíceOlej slunečnicový
- 1lžičkaSůl
- 100gramůOmáčka Guacamole
- 0,5kusPaprika zelená
- 0,5kusPaprika červená
- 0,5kusPaprika žlutá
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
562 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
30 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Do hrnce nalijeme vodu, osolíme a v ní uvaříme těstoviny (Cassarecie) podle návodu na sáčku. Papriky zelenou, žlutou a červenou nakrájíme na tenké kolečka. Cherry rajčata rozpůlíme, parmezán jemně nastrouháme.
- 2Ve velké pánvi na rozehřátém oleji orestujeme všechny papriky doměkka. Zalijeme je smetanou a na mírném ohni za občasného míchání pomalu povaříme tak dlouho, aby smetana zhoustla. Potom přidáme pastu z avokáda (guacamole) a dobře promícháme. Přimícháme uvařené nudle, vše dobře promícháme, vmícháme cherry rajčata, dobře je zahřejeme s ostatními surovinami. Nakonec vše posypeme nastrouhaným sýrem, podle vlastní chutě dochutíme solí.
- 3Hotové jídlo rozdělíme na talíře a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.