Jablečná cibulová pomazánka

15 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
233 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
22 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá jablka rozčtvrtíme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kostky.
  • 2
    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli necháme zesklovatět na másle, přidáme jablka a slunečnicová semínka. Vše podusíme 5 minut a potom rozmixujeme. Podle chuti osolíme, uložíme na chladné místo.
  • 3
    Při podávání pomazánku posypeme zbylými slunečnicovými semínky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.