Jablečná kaše s mandlemi a ořechy

50 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
785 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
122 g
Sacharidy
84 g
Vláknina
10 g
Cukr
64 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka rozpůlíme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kousky. Vodu s citronovou šťávou a kůrou přivedeme k varu, přisypeme skořici a přidáme jablka. Povaříme asi 20 minut doměkka, necháme trochu vychladnout, osladíme a rozmixujeme. Vmícháme nasekané pražené mandle, ořechy a trochu hrozinek. Povrch kaše ozdobíme ušlehanou šlehačkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.