Jablečná polévka s kyselou smetanou

40 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
437 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
14 g
Sacharidy
79 g
Vláknina
10 g
Cukr
33 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá jablka rozkrájíme, přidáme citronovou kůru a skořici a spolu se žemlí je rozdusíme na kaši. Prolisujeme bez koření, osladíme, zředíme vařící vodou a krátce povaříme.
  • 2
    Přebranou a propláchnutou rýži uvaříme nebo udusíme, osolíme a dáváme ji zvlášť na talíř.
  • 3
    Polévku nakonec doplníme podle chuti hustou kyselou smetanou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.