Jablečné bonbony

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
732 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
7 g
Sacharidy
174 g
Vláknina
7 g
Cukr
159 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cukr s vodou svaříme na hustší sirup. Přidáme oloupaná, nastrouhaná jablka, promícháme a do směsi přidáme nastrouhanou kůru a vymačkanou šťávu z pomeranče. Vaříme za stálého míchání a když začne hmota houstnout, odstavíme z ohně.
  • 2
    Vmícháme spařené, oloupané a podélně nakrájené mandle.
  • 3
    Ze směsi tvarujeme kulaté bonbony a obalujeme je v moučkovém cukru. Bonbony rozložíme na papírovou utěrku a necháme je chvíli proschnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.