Jablečné medové želé s pivem

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
236 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
1 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
5 g
Cukr
33 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupaná jablka zbavíme jádřinců a nakrájíme na kostičky. Vložíme do rendlíku, zalijeme citronovou šťávou, přimícháme cukr s vanilkovým cukrem, svitek skořice a hřebíček. Jablka podlijeme trochou vody a dusíme pod poklicí, až jsou jablka měkká.
  • 2
    V mezičase připravíme želatinu podle návodu na obalu.
  • 3
    Když jsou jablka měkká, vyjmeme z nich koření, přimícháme do jablek med, pivo a chvíli povaříme. Hotovou želatinu přimícháme do jablek. Želé rozdělíme do misek a necháme ztuhnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.