Jablečné želé s octem balsamico
35 min.
Ingredience
- 8kusůTymián čerstvý
- 500mililitrůBalsamico ocet
- 700mililitrůŠťáva jablečná 100%
- 1kilogramCukr želírovací
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
632 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
153 g
Vláknina
7 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Snítky čerstvého tymiánu opláchneme, do sucha vytřepeme a svážeme kuchyňskou nití. Jablečnou šťávu, ocet balsamico, želírovací cukr a svázaný tymián vaříme ve větším hrnci za neustálého míchání na silném ohni 4 minuty. Hrnec odstavíme z ohně, vyjmeme svázaný tymián, hotové želé okamžitě plníme do malých sklenic vypláchnutých horkou vodou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.