Jablečný brioškový chléb se skořicí
205 min.
Ingredience
- 500gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 200gramůJablka
- 10gramůSkořice mletá
- 5gramůSůl
- 10gramůDroždí sušené
- 100mililitrůMléko plnotučné
- 10gramůMáslo čerstvé
- 2kusyVejce slepičí
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
376 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
5 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Do mísy nalijeme mléko, rozpuštěné máslo a ušlehaná vejce, přidáme mouku, skořici, cukr, sůl, promícháme a pokud se těsto lepí, přidáme mouku. Přihodíme na kostičky nakrájená jablka bez jádřinců, sušené droždí, přendáme do nádoby domácí pekárny a nastavíme program na sladký chléb.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.