Jablečný kompot z domácí pekárny

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
182 kcal
Sacharidy
47 g
Vláknina
2 g
Cukr
43 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka omyjeme, oloupeme, rozkrojíme a zbavíme jádřinců. Pak je nakrájíme na čtvrtky nebo na kousky.
  • 2
    Z domácí pekárny vyndáme pečicí formu. Do formy bez nasazených míchadel vložíme nakrájená jablka, přilijeme vodu, přidáme cukr, skořici a hřebíček. Formu vložíme zpět do pekárny, nastavíme program pro pečení a pekárnu zapneme.
  • 3
    V průběhu programu zkontrolujeme měkkost ovoce, v případě potřeby pekárnu vypneme a program ukončíme dříve.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.