Jablečný křen s jogurtem
20 min.
Ingredience
- 150gramůKřen
- 1lžičkaCukr krupice
- 1špetkaSůl
- 4kusyJablka
- 200gramůJogurt bílý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
155 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
2 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
5 g
Cukr
25 g
Postup přípravy
- 1Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a jemně nastrouháme.
- 2Křen omyjeme, očistíme, nastrouháme a smícháme s jablky.
- 3Do směsi vmícháme jogurt, osladíme, přisolíme a lehce promícháme.
- 4Jablečný křen se hodí k vařenému hovězímu masu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.