Jablečný salát s červenou řepou a křenem
20 min.
Ingredience
- 500gramůJablka
- 250gramůČervená řepa sterilovaná
- 1špetkaSůl
- 100gramůKřen
- 150gramůJogurt bílý
- 2lžíceMajonéza
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
200 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
9 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
5 g
Cukr
23 g
Postup přípravy
- 1Oloupaná jablka nastrouháme do mísy. Přidáme nadrobno nakrájenou sterilovanou řepu, mírně osolíme a vmícháme očištěný, nastrouhaný křen.
- 2Vše zalijeme bílým jogurtem smíchaným s majonézou.
- 3Salát necháme před podáváním chvíli rozležet v chladu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.