Jablečný salát s ostružinami

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
477 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
18 g
Sacharidy
83 g
Vláknina
12 g
Cukr
44 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka oloupeme, nakrájíme na tenké plátky, které vložíme do misky. Přidáme očištěné a omyté ostružiny, posypeme skořicí, cukrem, zlehka promícháme.
  • 2
    Takto připravené ovoce naaranžujeme na čtyři dezertní talířky, polijeme citrónovým sirupem a ozdobíme vyšlehanou šlehačkou.
  • 3
    Každou porci ovocného salátu ozdobíme tenkým plátkem citrónu a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.