Jablečný závin s pivem

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
573 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
28 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
5 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na vál prosejeme mouku, přidáme pokrájené máslo, vlijeme pivo a vypracujeme hladké těsto.
  • 2
    Těsto rozdělíme na čtyři díly, vyválíme čtyři pruhy, posypeme strouhankou, strouhanými jablky, hrozinkami, cukrem a skořicí. Pruhy zavineme, potřeme rozšlehaným vejcem, vložíme na plech vyložený pečicím papírem a pečeme v předehřáté troubě, až těsto zrůžoví.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.