Jablka s křenovou šlehačkou

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
172 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
11 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupaný křen jemně nastrouháme, zakapeme citronovou šťávou, osolíme a osladíme. Smetanu dotuha ušleháme a promícháme s připraveným křenem.
  • 2
    Oloupaná jablka nakrájíme na čtvrtky, zbavíme jádřinců a zakapeme citronovou šťávou. Do důlků po jádřincích nastříkáme křenovou šlehačku.
  • 3
    Jablka podáváme na omytých listech hlávkového salátu jako studený předkrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.