Jablka se sýrovou náplní

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
238 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
17 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a zbavíme jádřinců.
  • 2
    Sýr utřeme s trochou smetany na hladký krém. Přidáme nastrouhaný křen, promícháme, podle chuti osolíme a osladíme.
  • 3
    Do důlků po jádřincích nastříkáme cukrářským sáčkem připravený sýrový krém, navrch položíme půlku ořechového jádra.
  • 4
    Jablka upravíme na omyté listy hlávkového salátu a podáváme jako předkrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.