Jablka se sýrovou náplní
25 min.
Ingredience
- 2kusyJablka
- 2kusySýr Lučina - termizovaný
- 2lžíceSmetana 12% (konzumní)
- 2lžíceKřen
- 1špetkaSůl
- 1špetkaCukr krupice
- 1lžíceOřechy vlašské
- 0,25kusSalát hlávkový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
238 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
17 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Jablka oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a zbavíme jádřinců.
- 2Sýr utřeme s trochou smetany na hladký krém. Přidáme nastrouhaný křen, promícháme, podle chuti osolíme a osladíme.
- 3Do důlků po jádřincích nastříkáme cukrářským sáčkem připravený sýrový krém, navrch položíme půlku ořechového jádra.
- 4Jablka upravíme na omyté listy hlávkového salátu a podáváme jako předkrm.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.