Jablka smažená v jemném těstíčku

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
344 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
16 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
4 g
Cukr
22 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse z hladké mouky, kypřicího prášku, vajíček, bílého vína a soli umícháme tekuté hustší těsto.
  • 2
    Jablka omyjeme, rozkrojíme, zbavíme jádřinců, oloupeme a nakrájíme na plátky. Ty pak obalíme v připraveném těstíčku a usmažíme v rozehřátém oleji v pánvi.
  • 3
    Usmažená teplá jablka rozložíme na talíře, posypeme vanilkovým cukrem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.