Jablka v rumovém těstíčku

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
642 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
49 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
4 g
Cukr
37 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a jablka nakrájíme na kolečka. Nad párou umícháme vejce s ostatními surovinami na řidší těstíčko.
  • 2
    Plátky jablek namáčíme v připraveném těstíčku, smažíme na oleji z obou stran do zlatova.
  • 3
    Podáváme přelité karamelem.
  • 4
    Karamel připravíme rozpuštěním cukru v rendlíku, vmícháme vodu a za stálého míchání na mírném plameni vaříme, až vznikající karamel zezlátne a mírně zhoustne.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.