Jablkové rohlíčky
40 min.
Ingredience
- 250gramůCukr krystal
- 100gramůMandle
- 500gramůJablka
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
225 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
6 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
3 g
Cukr
38 g
Postup přípravy
- 1Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a jablka nakrájíme na kousky. V rendlíku je smícháme s polovinou cukru a za občasného míchání dusíme na mírném plameni. Když je šťáva z jablek zredukovaná a jablka jsou hodně hustá, odstavíme je a vmícháme nahrubo nastrouhané mandle, které jsme spařili a oloupali.
- 2Z hmoty tvoříme rohlíčky, obalujeme je ve zbylém cukru a klademe na plech vyložený fólií. Rohlíčky necháme několik dní zasychat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.