Jablkové rohlíčky

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
225 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
6 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
3 g
Cukr
38 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a jablka nakrájíme na kousky. V rendlíku je smícháme s polovinou cukru a za občasného míchání dusíme na mírném plameni. Když je šťáva z jablek zredukovaná a jablka jsou hodně hustá, odstavíme je a vmícháme nahrubo nastrouhané mandle, které jsme spařili a oloupali.
  • 2
    Z hmoty tvoříme rohlíčky, obalujeme je ve zbylém cukru a klademe na plech vyložený fólií. Rohlíčky necháme několik dní zasychat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.