Jablkový chlebíček

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
542 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
24 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
3 g
Cukr
46 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vyšleháme tuhý sníh z bílků, smícháme cukr s polohrubou moukou, s práškem do pečiva, tukem, nastrouhaná jablka a vmícháme sníh z bílků.
  • 2
    Nalijeme do formy na biskupský chlebíček, kterou jsme vymazali a vysypali a dáme péct na 180 stupňů na půl hodiny.
  • 3
    Po upečení vyklopíme, polijeme ho čokoládovou polevou a sypeme mandlovými lupínky.
  • 4
    Necháme ztuhnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.