Jablkový dort se sladidlem

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1598 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
9 g
Sacharidy
375 g
Vláknina
1 g
Cukr
347 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    UÖmytá jablka oloupeme a nakrájíme na plátky.
  • 2
    Sladidlo rozmačkáme na prášek.
  • 3
    Do mísy dáme změklé máslo, přidáme sladidlo a špetku soli a vymícháme do pěny. Přidáváme rozmíchaná vejce a mouku smíchanou s kypřícím práškem.
  • 4
    Těsto vlijeme do kulaté formy, kterou jsme vymazali a vysypali.
  • 5
    Na těsto rozložíme jablka do tvaru vějíře a pak posypeme rozinkami.
  • 6
    Dáme péct do středně vyhřáté trouby.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.