Jablkový koláč po indicku

90 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1023 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
57 g
Sacharidy
122 g
Vláknina
6 g
Cukr
50 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mouku smícháme s kypřicím práškem a špetkou soli a vetřeme máslo. Přidáme trochu vody a vypracujeme těsto. Rozdělíme na dvě části a vyválíme na silnější placky.
  • 2
    Jednu z nich položíme na vymazaný a moukou vysypaný plech a nakrouháme na ni oloupaná jablka. Posypeme cukrem a zakryjeme zbytkem těsta. Okraje navlhčíme a důkladně přimáčkneme.
  • 3
    Pečeme v rozpálené troubě cca 60 minut. Během pečení několikrát pokapeme rozpuštěným máslem.
  • 4
    Hotový koláč posypeme vanilkovým cukrem, necháme vychladnout, nakrájíme na řezy a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 9. 7. 2015
Jablkový koláč po indicku
Recept je jednoduchý a dobrý.Chutnal všem.😉🧐
Anonymní uživatel
po 14. 12. 2015
Jablkový koláč po indicku
Jablkový koláč po indicku je zajímavým receptem, snadným a chutným.