Jablkový koláč s citronem

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
435 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
25 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
3 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka oloupeme, zbavíme jádřince a nastrouháme. Těsto vyválíme, vložíme do formy na koláč na pečící papír a pečeme ho dvanáct minut dozlatova. Pak papír odstraníme.
  • 2
    Plechovku se sirupem ponoříme do vodní lázně a zahříváme ji pět minut. Smícháme strouhanku, zázvor, kůru, šťávu a jablka. Přelijeme je sirupem a vylijeme na korpus.
  • 3
    Koláč pečeme třicet minut, až těsto nabude.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.