Jablkový tvaroh s mátou

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
241 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
9 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
2 g
Cukr
18 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince, dužinu nastrouháme nahrubo. Měkký tvaroh osladíme, přidáme trochu smetany a vyšleháme. Lístky máty posekáme na jemno, spolu s jablky promícháme s tvarohovou pěnou.
  • 2
    Jablkový tvaroh upravíme do pohárů, doplníme dezertní lžičkou a před podáváním vychladíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 1. 9. 2015
Jablkový tvaroh s mátou
Velice příjemný, nejen letní dezert. Velice osvěžující pro ty, co zbožňují mátu. 🙂 Dezert půjde připravit i v odlehčené verzi s mlékem a pro diabetiky a redukční diety s tekutou nebo práškovou stévií. Za mě super😉