Jáhlová kaše

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
434 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
9 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
7 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jáhly nasypeme do většího sítka a přelijeme dvakrát až třikrát vařící vodou, čímž jáhly spaříme.
  • 2
    Jáhly ze sítka vyklopíme do hrnce, přidáme vodu a vaříme doměkka asi 25 minut. Jáhly scedíme a naředíme sojovým mlékem na kašovitou konzistenci.
  • 3
    Hotovou kaši ochutíme citronovým olejem nebo nastrouhanou citronovou kůrou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.