Jáhlová kaše s banánem
60 min.
Ingredience
- 2litryVoda pitná
- 600gramůJáhly - loupané proso
- 3kusyBanány
- 20gramůCukr vanilka
- 150gramůRozinky tmavé
- 2kusyMandarinky
- 2lžíceMed včelí
- 300gramůJogurt bílý
- 30gramůOřechy lískové
- 20gramůCukr třtinový
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
664 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
10 g
Sacharidy
131 g
Vláknina
12 g
Cukr
24 g
Postup přípravy
- 1Jáhly propláchneme horkou vodou a uvaříme v hrnci s vodou, do níž přidáme vanilkový cukr, oloupaný ana kolečka pokrájený banán, rozinky. Povaříme přibližně 30 minut.
- 2Mandarinky oloupeme, přidáme lžíci medu a rozmixujeme. Přilijeme jogurt, vše smícháme.
- 3Uvařenou kaši vložíme na hluboký talíř, polijeme pomerančovým jogurtem, posypeme skořicovým cukrem, nasekanými oříšky a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.