Jáhlová kaše s krémem

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
670 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
13 g
Sacharidy
124 g
Vláknina
7 g
Cukr
49 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vodu s plnotučným mlékem necháme přejít varem, osladíme krupicovým cukrem a přidáme máslo. Jáhly propereme ve studené vodě a vhodíme do vařící vody s mlékem. Lehce povaříme, promícháme a přemístíme do pekáčku, zakryté pečeme v mírně vyhřáté troubě asi 15 minut, až jsou jáhly sypké. Mezitím uvaříme ve vanilkovým cukrem oslazeném plnotučném mléce pudink podle návodu na obalu. Hotové jáhly necháme mírně vychladnout, jednotlivé porce přendáme na talíř, zalijeme pudinkem a pokapeme čokoládovou polevou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.