Jáhlový puding dvoubarevný

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
267 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
6 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jáhly nasypeme do sítka a prolijeme vařící vodou. Ze sítka je překlopíme do hrnce, přidáme vodu a vaříme 20 minut.
  • 2
    Nalijeme do mixéru i se zbytkem vody, ve které se vařily. Přidáme špetku skořice, ovesný sušený nápoj a pár kapek citrónového sirupu. Osladíme javorovým sirupem. Rozmixujeme na pudingovou hmotu.
  • 3
    Polovinu pudingu nalijeme do misky, kterou jsme vypláchli studenou vodou. Druhou polovinu v hrnci obarvíme kakaovým práškem a nalijeme do misky na první polovinu. Necháme vychladnout. Studený puding vyklopíme na talířek, posypeme strouhaným kokosem a podáváme jako dezert.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.