Jahodová bowle s broskvemi

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
386 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
2 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
4 g
Cukr
23 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Broskve omyjeme, osušíme, vypeckujeme a nakrájíme na dílky. Jahody omyjeme, osušíme a podle velikosti rozpůlíme nebo rozčtvrtíme.
  • 2
    Limetkovou šťávu rozmícháme s cukrem a likérem.
  • 3
    Broskve a jahody vložíme do skleněné mísy a zakapeme připravenou likérovou směsí. Necháme 2 hodiny v chladu.
  • 4
    Potom ovoce zalijeme vychlazeným vínem a sektem. Ozdobíme lístky máty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.