Jahodová bowle s broskvemi
20 min.
Ingredience
- 2kusyBroskve
- 500gramůJahody zahradní
- 2lžíceLimetková šťáva
- 2lžíceCukr třtinový
- 2lžíceLikér pomerančový
- 350mililitrůVíno bílé
- 750mililitrůVíno šumivé (sekt)
- 1kusMáta
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
386 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
2 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
4 g
Cukr
23 g
Postup přípravy
- 1Broskve omyjeme, osušíme, vypeckujeme a nakrájíme na dílky. Jahody omyjeme, osušíme a podle velikosti rozpůlíme nebo rozčtvrtíme.
- 2Limetkovou šťávu rozmícháme s cukrem a likérem.
- 3Broskve a jahody vložíme do skleněné mísy a zakapeme připravenou likérovou směsí. Necháme 2 hodiny v chladu.
- 4Potom ovoce zalijeme vychlazeným vínem a sektem. Ozdobíme lístky máty.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.