Jahodové pokušení

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
342 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
11 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
500 mg
Cukr
26 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pudinkový prášek rozmícháme ve 100 ml mléka. Do zbylého mléka přidáme 100 g cukru, přivedeme k varu a vlijeme rozmíchaný pudink. Za stálého míchání vaříme přibližně minutu. Uvařený pudink přikryjeme fólií a necháme vychladnout.
  • 2
    Tvaroh s vanilkovým cukrem vymícháme do hladka. Do tvarohu přidáme vychladlý pudink a omyté jahody.
  • 3
    Krém rozdělíme do pohárů a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.