Jahodový cheesecake

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
409 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
29 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
3 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrůlku zvolna rozehřejeme máslo s nalámanou čokoládou a vmícháme rozdrobené sušenky.
  • 2
    Směs vložíme do koláčové formy, vymačkáme a uhladíme.
  • 3
    Mascarpone utřeme s limetkovou šťávou a kůrou a vmícháme 2 lžíce moučkového cukru. Hmotu natřeme na sušenkový korpus a formu vložíme na 1 hodinu do chladničky.
  • 4
    Očištěné, omyté a případně rozkrojené jahody poklademe na koláč.
  • 5
    Cheesecake podáváme pocukrovaný zbylým moučkovým cukrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.