Jahodový dort s mandlovým krémem

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
314 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
15 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
3 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 180C.
  • 2
    Linecké těsto rozválíme a vyložíme jím vymazanou koláčovou formu. Korpus pečeme asi 15minut.
  • 3
    Mezitím připravíme mandlový krém tak, že utřeme cukr s máslem, vejci a přidáme mandle. Krém naneseme na korpus a ještě 15minut dopečeme.
  • 4
    Jahody omyjeme, necháme okapat, odstraníme stopky a podélně rozpůlíme. Naskládáme je na upečený dort, necháme vychladnout a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.