Jahodový dresing salát s hruškami

10 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
535 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
40 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
14 g
Cukr
27 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté jahody zbavené zeleného okvětí rozkrájíme, dáme do mísy, přidáme ořechový olej, citrónovou šťávu, sirup a bílý pepř. Vše v míse rozmixujeme tyčovým mixérem na jemné pyré.
  • 2
    K tomuto pyré si připravíme salát: z omytých listů kadeřavého salátu dobře setřepeme vodu, trochu je prsty roztrháme a dáme do mísy. Zralé omyté hrušky rozkrájíme na čtvrtky, vykrojíme jadřince a poklademe je na listy salátu. Vše posypeme loupanými slunečnicovými a piniovými oříšky a zlehka promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.