Jahodový salát

20 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
350 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
3 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
6 g
Cukr
26 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytý citron oloupeme škrabkou, šťávu vymačkáme a smícháme s medem.
  • 2
    Omyté jahody a kuličky vykrájené z melounu (bez peciček) promícháme s citronovou kůrou, zalijeme medovým dresinkem, poté 20 minut marinujeme.
  • 3
    Sýr pokrájíme na kostičky a spolu s čerstvým rozmarýnem opékáme asi 2 vteřiny.
  • 4
    Meloun s jahodami a sýrem vhodně upravíme na omyté listy salátu, vše posypeme pepřem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.