Jahodový šmak

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
588 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
30 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
2 g
Cukr
59 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Želatinu necháme nabobtnat ve studené vodě a potom ji na mírném ohni za stálého míchání rozpustíme.
  • 2
    Omyté jahody, cukr, vanilkový cukr, tvaroh a vychladlou želatinu rozmixujeme. Zlehka vmícháme ušlehanou smetanu.
  • 3
    Směsí naplníme chlebíčkovou formu vyloženou alobalem. Necháme přes noc ztuhnout v chladničce.
  • 4
    Před podáváním ozdobíme dezert ušlehanou smetanou a čerstvými jahodami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.