Jahody s tvarohovým krémem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
299 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
8 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
2 g
Cukr
27 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tvaroh dáme do misky, přidáme žloutek a důkladně rozšleháme. Odložíme do lednice ztuhnout.
  • 2
    Příprava krému: Do kastrůlku vlijeme mléko, přisypeme pudinkový prášek, cukr a vanilkový cukr. Za stálého míchání, na mírném ohni uvaříme hustý krém. Hotový krém stáhneme z ohně a za občasného promíchání necháme vychladnout. Následovně do krému vmícháme připravený tvaroh.
  • 3
    Na dno poháru dáme jahody, přelijeme je krémem a tak střídavé postupujeme až do naplnění poháru. Udržujeme v lednici, aby před podáváním byl krém dobře vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.