Janija se sušenými švestkami

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
535 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
8 g
Sacharidy
90 g
Vláknina
11 g
Cukr
38 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na kousky a osmahneme na oleji. Přidáme omytý, na špalíčky nakrájený pórek a chvíli smažíme. Okořeníme mletou paprikou, osolíme, zalijeme teplou vodou a vaříme doměkka.
  • 2
    Sušené švestky omyjeme a zalijeme teplou vodou. Přidáme je k téměř měkkému masu a pokrm na mírném ohni zvolna dovaříme. V hotovém pokrmu má být všechna tekutina vyvařená.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.