Japonská hnědá rýže
30 min.
Ingredience
- 250gramůHnědá rýže
- 175gramůfazolky edamame
- 1lžíceOmáčka sójová
- 2lžičkyZázvor mletý
- 1stroužekČesnek
- 4kusyCibulka jarní
- 1lžíceOlej olivový extra panenský
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
102 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
2 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
534 mg
Postup přípravy
- 1Hnědou rýži uvaříme podle návodu. Na poslední dvě minuty přidáme edamame. Slijeme.
- 2Mezitím smícháme sójovku, olivový olej, zázvor a česnek.
- 3Rýži s edamame rozdělíme do čtyř talířů a zastříkneme sójovou marinádou.
- 4Podáváme posypané jarní cibulkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.