Japonská jehla

20 min.
Japonsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
407 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
23 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
1 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Česnek oloupeme a prolisujeme. Kuřecí maso a játra nakrájíme na středně velké kousky. Z kapií vyjmeme semínka a nakrájíme ji na kostičky. Smícháme suroviny na marinádu, kterou zalijeme kuřecí maso a játra, vložíme do chladničky a necháme několik hodin marinovat.
  • 2
    Kuřecí maso, játra a papriku střídavé napichujeme na jehly a 10 minut je grilujeme na grilu potřeném olejem. Špízy pravidelně potíráme marinádou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.