Japonská nudlová polévka a vejci
30 min.
Ingredience
- 2litryVývar drůbeží
- 300gramůKuřecí prsa
- 2lžíceOmáčka sójová
- 2špetkyGranule dashi
- 250gramůNudle Udon
- 1kusBrokolice
- 3kusyVejce slepičí
- 120gramůCibulka jarní
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
584 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
12 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
3 g
Cukr
689 mg
Postup přípravy
- 1Maso rozkrájíme na menší kousky a přidáme do vývaru. Brokolici pokrájíme na menší kousky. Cibulky opláchneme a krájíme na drobnější kolečka. Vejce uvaříme natvrdo, poté oloupeme a nakrájíme na podélné čtvrtiny.
- 2Vývar s masem přivedeme do varu. Přidáme sójovou omáčku a granule dashi. Za stálého míchání necháme granule rozpustit, poté přidáme nudle a brokolici. Vaříme ještě 4 minuty. Servírujeme ozdobené cibulkou a navrch rozloženými vejci.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.