Japonská nudlová polévka a vejci

30 min.
Evropa

Ingredience

    • 2litryVývar drůbeží
    • 300gramůKuřecí prsa
    • 2lžíceOmáčka sójová
    • 2špetkyGranule dashi
    • 250gramůNudle Udon
    • 1kusBrokolice
    • 3kusyVejce slepičí
    • 120gramůCibulka jarní
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
584 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
12 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
3 g
Cukr
689 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso rozkrájíme na menší kousky a přidáme do vývaru. Brokolici pokrájíme na menší kousky. Cibulky opláchneme a krájíme na drobnější kolečka. Vejce uvaříme natvrdo, poté oloupeme a nakrájíme na podélné čtvrtiny.
  • 2
    Vývar s masem přivedeme do varu. Přidáme sójovou omáčku a granule dashi. Za stálého míchání necháme granule rozpustit, poté přidáme nudle a brokolici. Vaříme ještě 4 minuty. Servírujeme ozdobené cibulkou a navrch rozloženými vejci.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.