Japonský brioškový chléb
185 min.
Ingredience
- 100gramůMouka fazolová černá
- 300gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 5gramůSůl
- 60gramůCukr krupice
- 20gramůMáslo čerstvé
- 250mililitrůVoda pitná
- 10gramůDroždí sušené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
456 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
5 g
Sacharidy
86 g
Vláknina
7 g
Cukr
18 g
Postup přípravy
- 1Do mísy nalijeme vodu, rozpuštěné máslo, přidáme cukr, sůl, fazolovou i hladkou mouku a promícháme. Přendáme do nádoby domácí pekárny, přisypeme sušené droždí, nastavíme program na brioškový chléb a necháme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.