Japonský brioškový chléb

185 min.
Evropa

Ingredience

    • 100gramůMouka fazolová černá
    • 300gramůMouka pšeničná hladká T 650
    • 5gramůSůl
    • 60gramůCukr krupice
    • 20gramůMáslo čerstvé
    • 250mililitrůVoda pitná
    • 10gramůDroždí sušené
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
456 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
5 g
Sacharidy
86 g
Vláknina
7 g
Cukr
18 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy nalijeme vodu, rozpuštěné máslo, přidáme cukr, sůl, fazolovou i hladkou mouku a promícháme. Přendáme do nádoby domácí pekárny, přisypeme sušené droždí, nastavíme program na brioškový chléb a necháme péct.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.