Japonský salát s ovocem
25 min.
Ingredience
- Zálivka
- 1špetkaCukr moučkový
- 1špetkaSůl
- 200mililitrůSmetana 16% (pochoutková)
- 30mililitrůCitronová šťáva
- 150gramůAnanas
- 150gramůPomeranče
- 120gramůRajčata
- 30mililitrůCitronová šťáva
- 20mililitrůPomerančová šťáva
- 1špetkaSůl
- 120gramůSalát hlávkový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
137 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
8 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Oloupaný ananas, pomeranče a rajčata nakrájíme na kostičky, zakapeme citronovou a pomerančovou šťávou, rajčata zlehka posypeme solí. Na talířky položíme list salátu a na něj nasypeme rovnoměrně kostičky ananasu a pomeranče. Zalijeme smetanovou zálivkou a navrch položíme kostičky rajčat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.