Jarní matjesový salát

20 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
372 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
27 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
660 mg
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bylinky očistíme, odstraníme stonky a nadrobno nasekáme. Nasekané bylinky rozmixujeme s tvarohem, zakysanou smetanou a jogurtem. Matjesy nakrájíme na tenké proužky, jarní cibulku na drobné kroužky a vmícháme do bylinkové směsi.
  • 2
    Vejce uvaříme natvrdo, scedíme a necháme vychladnout ve studené vodě. Oloupeme.
  • 3
    Několik hodin necháme odležet, krátce před podáváním vmícháme nadrobno nasekaná natvrdo uvařená vejce. Podáváme na černém chlebu, posypaném kroužky cibule.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.