Játra jehněčí na paprikách
15 min.
Ingredience
- 3lžíceSolamyl - bramborový škrob
- 450gramůJátra jehněčí
- 1kusCibule
- 2stroužkyČesnek
- 2kusyPaprika zelená
- 2lžíceProtlak rajčatový
- 3lžíceSherry brandy
- 2lžíceOmáčka sójová
- 2lžíceOlej arašídový (podzemnicový)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
269 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
9 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Z jater odřežeme tuk a pokrájíme je na nudličky. Do mísy dáme 2 lžíce solamylu, přidáme nudličky z jater a promícháme je, aby se pokryly. V předehřátém woku rozehřejeme podzemnicový olej. Přidáme jehněčí játra, pokrájenou cibuli, papriku a česnek a smažíme 7 minut. V misce smícháme rajčatový protlak, lžíci solamylu, sherry a sójovou omáčku. Přidáme do woku a povaříme 2 minuty, aby omáčka zhoustla. Podáváme horké.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.