Játra s vejci
50 min.

Ingredience
- 20gramůCibule
- 200gramůJátra telecí
- 10gramůOlej stolní
- 5gramůPetržel - nať
- 2kusyVejce slepičí
- 1špetkaKmín celý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
274 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
16 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
286 mg
Cukr
873 mg
Postup přípravy
- 1Na oleji osmažíme jemně nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájená játra a dusíme doměkka.
- 2Potom vše zalijeme rozšlehanými, osolenými vejci a necháme je na játrech srazit.
- 3Hotový pokrm posypeme drceným kmínem a jemně nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.