Játra se zeleninou
35 min.
Ingredience
- 20gramůHusí sádlo
- 300gramůJátra vepřová
- 1šálekHouby čerstvé
- 1kusPaprika červená
- 1kusPaprika zelená
- 4kusyRajčata
- 2kusyŠpekáčky
- 0,5litrPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř bílý
- 1lžičkaKmín drcený
- 1lžičkaKoření grilovací
- 1kusCibule
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
362 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
23 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Na pánvi rozpustíme sádlo a dozlatova opečeme na jemno nasekanou cibuli. Přimícháme nakrájená játra a za stálého míchání smažíme přibližně 8 minut.
- 2Poté přimícháme na malé kousky nakrájená rajčata, papriky, houby a vuřty. Směs osolíme, opepříme a přidáme grilovací koření s kmínem.
- 3Směs dusíme asi 5 minut a podléváme pivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.