Játrová paštika smažená v těstíčku
30 min.
Ingredience
- 400gramůPaštika játrová
- 2lžíceHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
- 20gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1kusVejce slepičí
- 3lžíceMléko polotučné
- 3lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 50mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
501 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
46 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
295 mg
Cukr
352 mg
Postup přípravy
- 1Játrovou paštiku vyjmeme z konzervy a nakrájíme na kolečka.
- 2Vejce, mléko, mouku, rozpuštěné máslo a sůl rozšleháme na těstíčko. Nakonec do něj vmícháme okapaný hrášek.
- 3Kolečka paštiky namáčíme po obou stranách v těstíčku, ihned je vkládáme do rozehřátého oleje a smažíme po obou stranách.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.