Játrová paštika smažená v těstíčku

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
501 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
46 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
295 mg
Cukr
352 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Játrovou paštiku vyjmeme z konzervy a nakrájíme na kolečka.
  • 2
    Vejce, mléko, mouku, rozpuštěné máslo a sůl rozšleháme na těstíčko. Nakonec do něj vmícháme okapaný hrášek.
  • 3
    Kolečka paštiky namáčíme po obou stranách v těstíčku, ihned je vkládáme do rozehřátého oleje a smažíme po obou stranách.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.